Print

Aanmelden

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij een psycholoog of psychotherapeut naar keuze. Aanmelden kan zowel telefonisch als per e-mail. Als u zich telefonisch aan wilt melden, zal de psycholoog of psychotherapeut om een aantal gegevens vragen, zoals uw BSN en het polisnummer van uw verzekering. Als de psycholoog die u belt bezig is met een sessie, kan het voorkomen dat hij of zij de telefoon niet opneemt. Spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in, u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Bij uw eerste afspraak dient u een verwijsbrief van uw huisarts te overhandigen. In de verwijsbrief moeten een aantal punten vermeld staan: de gegeven van uw huisarts, de AGB-code van uw huisarts, de reden van verwijzing, (vermoeden van een) DSM-IV stoornis en dat het om een verwijzing naar de GBGGZ of SGGZ gaat.

Kinderen
Als u een kind aan wilt melden voor onderzoek, behandeling of begeleiding, is het belangrijk dat beide ouders hiervoor toestemming hebben gegeven. Wanneer u gescheiden bent, kan een aanmelding alleen in behandeling worden genomen als de andere ouder schriftelijk toestemming heeft gegeven.

Kijk bij Over ons om te zien wie de psychologen van het EPC zijn.


Wachttijden

Bij de Psychologen die werkzaam zijn in GB GGZ bedraagt de gemiddelde wachttijd 3 weken.
Kijkt u bij de betreffende behandelaar (Over ons)  hoe kort zijn/haar wachttijd is

Bij de psychotherapeut is de meest actuele wachttijd te vinden op de website: www.psychotherapiemiriamleemreijze.nl